Home > Over ons

Over ons

Historiek

Van militair tot glazenwasser

Ramen kuisen is voor zaakvoerder Maarten een tweede natuur geworden.

Na een tijdje als militair en als wegenwerker gewerkt te hebben, was het zeker om een beroep in de buitenlucht te doen.

Na een opleiding bij een ervaren glazenwasser in 2004 ontstond een hechte vriendschap en werd het heel duidelijk dat dit het was wat hij altijd al wilde doen. Want elke dag werken met plezier is goud waard.

Na aankoop van een tweedehands Coca-cola bestelwagen, ladders, trekker en spons was hij klaar om te starten.

Na kilometers te stappen en folders bij potentiële klanten in de bus te steken, kwamen de eerste klanten tot stand, de meeste van hen die we met veel fierheid nog steeds klanten mogen noemen. Aan de hand van goede mond aan mondreclame kon hij voltijds aan de slag als glazenwasser.

Het glazenwassen werd uitgebreid met het kuisen van dakgoten, rolluiken, veranda’s, opritten en terrassen op vraag van menig klanten.

Anno 2011 door een groeiend klantenbestand werd een samenwerking aangegaan en de eerste stap gezet naar het werken met osmose technologie.

We konden hierdoor meerdere diensten aanbieden zoals zonnepanelen reinigen, gevelplaten reinigen en ook veel veiliger en efficiënter werken.

We maakten ons ook meer zichtbaar door onze bestelwagens te personaliseren. Je hebt ze misschien al gezien met hun prachtige blauwe druppels.

Ons werkgebied werd hierdoor ook groter en groter. We hebben ons team dan ook uitgebreid met jonge en dynamische werkkrachten die intern werden opgeleid om de kwaliteit te blijven verzekeren.

Zoek je een glazenwasser als particulier of bedrijf?

We komen graag gratis ter plaatse een kijkje nemen voor een vrijblijvende offerte.