Home > Glazenwasser

Glazenwasser

Ramen laten wassen?

Bent u op zoek naar een ruitenwasser om regelmatig het vuil en stof van uw ruiten te verwijderen met een grondige reiniging? 

Dan bent u op zoek naar het professioneel team van MASTcleaning!

Het wassen en reinigen van de ramen gebeurt door ons professioneel en gedreven team. Wij reinigen niet alleen het glas maar ook de volledige omlijsting en vensterbank of aanrecht reinigen wij grondig mee.

ramen wassen, glazenwasser, ramenwasser
ramen wassen, glazenwasser, ramenwasser

Doe beroep op een professionele glazenwasser!

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en u kan op ons rekenen voor het reinigen van alle soorten ramen zowel binnen als buiten! Of het nu gaat om het reinigen van enkel uw ruiten of het laten wassen van een vitrine, veranda of glazen deuren, voor MASTcleaning is geen enkele opdracht te veel of te moeilijk.

Door onze jarenlange ervaring en gebruik te maken van een techniek waarbij we osmose gebruiken, kunnen wij u elke keer ramen zonder strepen garanderen die bovendien langer proper blijven. Lees hieronder meer over osmose.

Glasbewassing met osmosewater

Als professioneel glazenwasser maken wij gebruik van osmosewater, dit is een techniek waarbij we uw ramen kunnen reinigen zonder strepen achter te laten.

Het verschil met normaal leidingwater is de mineralen en zouten die in het water zitten, deze blijven op het oppervlak van uw ramen achter wanneer het water is opgedroogd, hierdoor ontstaan de bekende strepen na het reinigen en de kringentjes na afloop van een regenbui.

ramen wassen, glazenwasser, ramenwasser
ramen wassen, glazenwasser, ramenwasser

Voordelen van reinigen met osmosewater

Een ander voordeel is dat we met het osmosesysteem makkelijker aan hogere ramen kunnen waardoor de dure kost van een lift wegvalt.

Osmose word door ons zelf aangemaakt in onze waterzuiveringsinstallatie. Osmose is water waarvan alle deeltjes tot op moleculair niveau verwijderd worden. Dit wil zeggen dat alle stofdeeltjes, zouten, kalk en andere mineralen verwijderd worden.

​Dit water heeft 2 belangrijke eigenschappen:

  • Door de zuiverheid blijven er geen vuile partikels achter op uw venster
  • Het water heeft een opslorpende kracht waardoor het microscopisch kleine deeltjes opzuigt.