Home > Gevelplaten reinigen

Gevelplaten reinigen

Gevelplaten reinigen

Is uw gevel vuil en wenst u deze te laten reinigen? Uw gevel bepaalt de uitstraling van uw woning, kantoor of bedrijfspand. 

Doe een beroep op MASTcleaning voor al uw reinigingswerken!

Heeft u een doffe en donkere gevel? Uw gevel kan er na enkele jaren al zeer vervuild uitzien door de regen, stof en andere vervuiling. MASTcleaning staat klaar om uw gevelplaten professioneel te komen reinigen en een flinke opfrisbeurt te geven.

Een aangetaste gevel is snel duidelijk door zijn uiterlijk vertoon maar een aangetaste gevel kan op langere termijn ook ernstigere problemen veroorzaken. Doe daarom tijdig beroep op een reinigingsfirma om uw gevel grondig te laten reinigen.

Wilt u uw gevel stevig onder handen laten nemen met een grondige en professionele reiniging? MASTcleaning is al onderweg! Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven.

gevelplaten reinigen
gevelplaten reinigen

Laat uw gevelplaten tijdig schoonmaken.

Gevelplaten en sidings worden door ons gereinigd op 2 manieren. Afhankelijk van het materiaal en soort van vervuiling zullen wij een techniek kiezen.

Groenaanslag word in het algemeen gereinigd met osmose. Deze word door ons zelf aangemaakt in onze waterzuiveringsinstallatie. Osmose is water waarvan alle deeltjes tot op moleculair niveau verwijderd worden. Dit wil zeggen dat alle stofdeeltjes, zouten, kalk en andere mineralen verwijderd worden. Waardoor dit vlekvrij opdroogt en uw gevel er weer stralend uitziet.

Als de vervuiling zeer ernstig is zullen wij gebruik maken van hoge druk en aangepaste reinigingsproducten. Dit om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen..